正在閱讀
Title
【燒烤叉】 懶人恩物!新款BBQ神器一次過燒10條腸仔 仲有伸縮功能夠方便
【廚具用品】打工仔恩物!Lunch Time免排隊 日本一人蒸氣加熱飯盒 仲可以煲新鮮白飯

懶人恩物!新款BBQ神器一次過燒10條腸仔 仲有伸縮功能夠方便

發佈: 2019.04.23
文: YY

剛過去的復活節假落了場大雨,雖然黃雨紅雨無得出街玩,但很快又到5月,又會再有公眾假期。夏天來了當然要約埋一大班朋友去BBQ,不過每次去燒烤都要等好耐先食到,燒烤叉每次燒兩條腸,燒燶自己都未食得飽。不過鍾意BBQ嘅朋友唔駛愁,最近就有位港人設計了一款懶人燒烤神器,可以一次過燒到10條腸!

Facebook專頁「東尼電機」在今年1月維園年宵時推出一款名為「夏日MORE MORE叉」的BBQ神器,與一般燒烤叉只可以燒兩條腸不同,傘形設計足足有10個叉位,一次燒10條腸或者30粒丸都無難度!而且MORE MORE叉仲有伸縮功能,夠哂方便!

最近燒烤神器更登陸網上商店,在Searching C可以預訂得到。售價$199/4支,5月13日寄出。你又會唔會買呢?

資料及圖片來源:FB@東尼電機Searching C

發表食譜

more