男生最愛!MONSTER HUNTER X 快閃CAFE

發佈: 2015.12.18
文:

不單店內布置「芒亨」咗,連食物都好「芒亨」,一共了 10 款美食同飲品,有 game 內曾提及的「菇形薄餅」、用「獵人飛龍蛋」(其實係雞蛋)做的蛋包飯,仲有參考遊戲中 hunter 專用「回復藥」、「強走藥」、「鬼人藥」及「硬化藥」造型做的飲品。場內仲有個限量精品專櫃,推出全球限定精品,今勻終於有 pop up cafe 畀港男專享,由現在 pop up 到 1 月 31 日,女朋友們,要識做呢。

沙嗲王
地址:九龍油麻地彌敦道 530-538 號現時點 2 樓
電話: 3188 9161
營業時間:11:30am - 11:30pm
備註:銅鑼灣、尖沙咀、旺角山東街、觀塘及荃灣分店亦有 pop up

(原文摘自 U Magazine ISSUE 525)

歡迎你 like 我哋 U Food Facebook Page / U Food Instagram ,取得我哋更新更快嘅資訊!

↓【免費送☕】sensory ZERO港幣$300餐飲禮券!↓

↓ 請您食招牌蒲燒三層鰻魚滑蛋飯 / 澳洲M5+和牛溫泉蛋飯 / Crazy Chocolate!


↓【出Post賺現金賞】《社群》助您發展創作者事業↓

↓透過發佈帖文賺取收入!立即參加!↓

more