秀智代言炸雞 開Express

發佈: 2015.12.20
文:

兩間 Express 專門店分別在藍田和荔枝角,除了有各式炸雞、拉麵等可以外賣,仲有連銅鑼灣分店都無的各式韓式便當,如醬牛、雞柳及炸海鮮等配料選擇﹔仲售賣韓國啤酒及韓風特飲,真係可以學韓劇主角咁,外賣都可以食炸雞隊韓啤當餐。

為慶祝藍田及荔枝角 Express 專門店開業,銅鑼灣店也推出 3 款新美食,包括柚子炸雞、太陽刨冰及明洞咖啡綿花冰。其中明洞咖啡綿花冰,更是明洞好受年輕人歡迎的流行甜品。刨冰上是綿花糖,把一小杯意大利特濃咖啡 (expresso) 倒在鋪滿綿花糖的刨冰上,一冷一熱的溫差令刨冰融化出一個火山洞,Expresso 的苦澀跟甜到膩的棉花糖一齊食,好過癮。

BBQ Chicken Express

地址:藍田啟田道啟田商場 AEON Supermarket 321-322 號舖 (荔枝角亦設分店)
營業時間:11am-9pm

(原文摘自 U Magazine ISSUE 525)

歡迎你 like 我哋 U Food Facebook Page / U Food Instagram ,取得我哋更新更快嘅資訊!

↓【社群送禮】麒麟一番搾啤酒及禮品套裝!↓

↓麒麟一番搾啤酒杯/櫻花富士山杯/櫻花玻璃碟↓


↓【出Post賺現金賞】《社群》助您發展創作者事業↓

↓透過發佈帖文賺取收入!立即參加!↓

more