許留山 Mango & Durian 系列甜品及輕食

發佈: 2016.05.23
文:


去許留山,當然不可以錯過芒果甜品,【脆脆芒果芝士】底層檸檬 Cream Cheese 香濃軟滑,再加上即製香甜芒果冰,頂層更鋪滿自家製曲奇脆脆及鮮芒果粒,再配上芒果糯米糍,香甜、軟滑同脆口,三種口感集於一身;【香芒斑蘭冷麵配黑糖薑 汁】散發着獨特芳香的斑蘭冷麵,沾上黑糖薑汁,與配料同吃,清涼透心;【香芒雙層芝士批】以大片新鮮香甜芒果肉,夾在濃郁的車打芝士與味道清新的水牛芝士 之間,加添清新味道;夠晒特別的仲有呢款【墨西哥脆脆 DIP】,有別於一般的墨西哥莎莎醬,許留山獨有的芒果莎莎醬混入芒果、菠蘿、芫茜、洋葱及黑椒等炮製而成,味道酸甜又開胃,配合金黃香脆的粟米片,簡直 是最佳拍檔!

同一時間推出的 D24 榴槤甜品都好吸引!【脆脆榴槤芝士】D24 榴槤醬配合底層的榴槤芝士冰及棉花糖,甘香軟滑,再配上自家製曲奇脆脆及榴槤糯米糍,喜歡榴槤的朋友必選;【榴槤斑蘭冷麵配濃香椰冰】其淡淡斑蘭芳香、清 香椰子味及 D24 榴槤香相互交織,加上配料作點綴,配搭恰到好處;【D24 榴槤芝士千層酥】鬆脆的千層酥皮夾着香濃芝士及馬來西亞頂級 D24 榴槤餡,兩者完美結合,每一口均散發着濃郁誘人的香味,為您帶來非凡般享受。

只要回答問題及填妥個人資料,最有心思的分享,將有機會獲贈【脆脆芒果芝士】、【香芒斑蘭冷麵配黑糖薑汁】、【墨西哥脆脆 DIP】及【香芒雙層芝士批】各一份,總值 $202,名額 150 個。截止日期:4 月 19 日

↓【限時搶⚡】Kilo Calo慢煮即食雞胸套裝!↓

↓ 雞胸經低溫慢煮烹調!/ 提供研製多時的獨特口味!↓


↓【必收藏】最新深圳食買玩攻略!↓

↓ 大灣區一小時生活圈!最新打卡熱點/熱門美食等!↓

more