鍵盤戰士 決戰暗黑窩夫

發佈: 2016.06.29
文:

呢款受黑暗力量主宰的窩夫,男士專用,廚師仲特登做到 1:1 嘅迷你 keybroad 咁款,熱愛打 online game 嘅宅男,感受到嗰份親切感嘛?至於型仔黑色,係加咗竹炭粉所致,食落無咁甜,啱晒唔嗜甜嘅男仔。但實不相瞞,同系 keybroad 窩夫仲有令女孩尖叫嘅原味及抹茶版本,有無女友都嚟食得嘅。

正所謂有黑暗嘅地方就有光明,呢度仲有一款層層叠的 rainbow waffle,最盞鬼係窩夫旁有一道用忌廉唧出嚟嘅彩虹邊的雨雲,純情小鴨鴨要第一時間柯打。

竹炭鍵盤窩夫 $129
成 8、9 吋長的窩夫,跟迷你 Keybroad,吸引度係會令宅男宅女都會專登嚟試。黑色是因為加咗竹炭,窩夫偏脆帶甜,配 2 大球雪糕、棉花糖朱古力脆脆、果醬及蜜糖,真真畀呢股黑暗勢力控制咗。

Ocio

地址:旺角煙廠街 33 號朗廷軒地下 B 舖
電話:2886 8903
營業時間:12nn - 12:30am,星期五六及假期於 11am 開始營業
收費:只收現金,不設加一
交通:港鐵旺角站 E2 出口
泊車:廣華街設咪錶
平均消費:$50

相關報導:
愛麗斯夢遊……
本土派 雪糕雞蛋仔
來自星星的雞蛋仔
重口味 綠茶芝士拉絲
外貌協會加持 紫星雞蛋仔
胡椒大尉 太陽蛋的後裔
全球首創 獅子山味雞蛋仔送啤酒
X-Waffle 咖喱吞食戰
好嘢!菠蘿‧哈蜜窩夫盅
當頭起!空氣感梳乎厘班戟

歡迎你 like 我哋 U Food Facebook Page / U Food Instagram ,取得我哋更新更快嘅資訊!

↓【出Post賺現金賞】《社群》助您發展創作者事業↓

↓透過發佈帖文賺取收入!立即參加!↓


↓【必收藏】最新深圳食買玩攻略!↓

↓ 大灣區一小時生活圈!最新打卡熱點/熱門美食等!↓

more