船梨精快閃 POP UP

發佈: 2016.06.29
文:

令人宜不得想吞咗佢落肚。仲有船梨精獨家限定品發售,惠顧美食就可以購買。

不過最令粉絲滾動嘅,係 7 月 1 日會有個 140 cm 高的船梨精公仔坐鎮;而會郁會跳嘅真‧船梨精就會於 7 月 7 日 8pm - 8:30pm 現身搞見面會,想抱抱呢個多嘴的梨,當日 5pm 後銅鑼灣店消費滿 $200 就得;尖沙店仲正,惠顧就可以不設最低消費喎。Pop up 美食到 8 月 31 日咋,行動要快。

船梨精熱香餅 $88(前)、鮮奶咖啡 $58(送襟章)
即叫即製的熱香餅配上法國蜂蜜、雪梨、藍莓及士多啤梨煲呔,下面有藍包忌廉。咖啡奶泡以日本 3.6 奶打成,配甘濃的 Coffee hunter 的咖啡。

船梨精漢堡包 $98
兩個漢堡包分別是照燒雞及福岡牛肉口味,麵包以日本空運來的材料製,脆口有麥味,配熊本番茄及芝士,配搭的墨西哥辣番茄醬及酸瓜粒都不錯。

檸檬雪梨汁 $48(送襟章)
新鮮澳洲雪梨榨汁後加入檸汁,酸香清甜。

船梨精吉列豬扒蛋包飯 $118
最正係蛋包飯是船梨精嘜頭,吉列豬扒和米飯是日本進口的,自製牛肉汁。

WIRED CAFE
地址:銅鑼灣軒尼詩道 500 號希慎廣場 14 樓 1403-04 號舖
電話:2331 8315
營業時間:星期日至四 11am - 11pm,星期五六及假期 11am - 12mn
備註:
1. 7 月 7 日 2pm-2:30pm 船梨精公仔亦會於尖沙咀 Mira Mall 分店舉行見面會
2. 船梨精食品於尖沙咀分店及沙田 Rosie's Cafe 亦有供應

(原文摘自 U Magazine ISSUE 553)

歡迎你 like 我哋 U Food Facebook Page / U Food Instagram ,取得我哋更新更快嘅資訊!

↓【免費送🎁】Patisserie Tony Wong全新花形系列蛋糕!↓

↓立即拎走3款口味:芒果椰子+朱古力紅桑莓+柚子芝麻!↓


↓【出Post賺現金賞】《社群》助您發展創作者事業↓

↓透過發佈帖文賺取收入!立即參加!↓

more