特別版 Super size 杯緣子 陪你淥杯麵

發佈: 2016.09.07
文:


city'super 為慶祝 20 週年,推出特別版杯緣子

早一段時間,已在日本網見過變大版的杯緣子(身高 15cm),坐喺杯麵上,而且雙手仲拎埋筷子。最近逛 LOG-ON 竟然見到真身!同網上見到的有點不同,換走最 signature 嘅制服,兼着上 city'super 招牌綠色嘅衫,坐姿變得好優雅。原來係為咗慶祝 city'super 開業 20 週年的紀念版杯麵綠子!Size 的確比一般杯緣子大兼墜手,坐喺杯麵上夠晒分量壓住杯麵蓋。杯麵緣子屬限量,每人只限買 3 隻,並限 3 天預留,如果你係杯緣子控,就要趕快入手喇!


特大版杯緣子有 15cm 高,用來壓住杯麵剛剛好。同普通細細粒的杯緣子拍埋一齊,就知呢個特別版幾巨型。


換走最 signature 制服,着上 city'super 的綠色 tee 及裙子,又幾特別喎!仲好墜手㖭!


價錢:$188
售賣點:全綫 LOG-ON
電話:2736 3866

文、攝:Theo

歡迎你 like 我哋 U Food Facebook Page / U Food Instagram ,取得我哋更新更快嘅資訊!

↓【限時搶⚡】 Midea美的25公升氣炸焗爐!↓

↓ 結合「氣炸」同「烘焙」︱0.2秒即熱︱7種烹調模式↓


↓【限時搶⚡】Louiscocoa鳳梨啤酒口味可可即沖營養代餐奶昔!↓

↓ 首創含微量酒精代餐 / 嚴選高級可可粉 / 加水即沖即飲!↓

more