韓粉注意!O'SULLOC 出抹茶朱古力

發佈: 2016.11.24
文:

早排去優品 360 掃零食,在貨架發現呢個曾經令抹茶控為之瘋狂的抹茶醬品牌—O'SULLOC!今次唔係抹茶醬,係抹茶朱古力!磨砂抹茶色禮盒,好高貴咁,每盒接近 $60,貴嘢喎!
O'SULLOC 濟州朱古力 $59.9
打開包裝,盒內有三條長長朱古力,一條朱古力有 6 粒,計落平均每條要成 $20!食落朱古力味好濃,質感好幼滑,仲有種黏黏感覺。亦因為朱古力味太濃,蓋過了抹茶味,只有淡淡的茶香,如果是抹茶控的話,可能會有點失望。
切開中間,朱古力內有滿滿的深色抹茶,賣相好吸引,但食唔到抹茶的回甘味,作為抹茶控嘅我表示唔夠喉!
優品 360
電話:2755 7777
文: Theo 攝: Ray

歡迎你 like 我哋 U Food Facebook Page / U Food Instagram ,取得我哋更新更快嘅資訊!

↓【出Post賺現金賞】《社群》助您發展創作者事業↓

↓透過發佈帖文賺取收入!立即參加!↓


↓【限時搶⚡】Louiscocoa鳳梨啤酒口味可可即沖營養代餐奶昔!↓

↓ 首創含微量酒精代餐 / 嚴選高級可可粉 / 加水即沖即飲!↓

more