【佐敦放題】佐敦新開燒肉放題 2.5小時任食多款和牛+Movenpick雪糕+海鮮

灣仔露營主題餐廳 主菜$168起任食梳乎厘班戟

發佈時間: 2017.08.11
文: TenTen
  • 1,000次
    分享

以露營為主題的「野玩山店」餐廳,早前推出的半任食晚餐一直頗受歡迎,點主菜後,食客可以到自助沙律吧及甜品吧任取食物,最近任食甜品更加推大熱梳乎厘班戟,即睇抵唔抵食!

店內座位十分多,裝潢以露營為主題。

套餐選擇不少,亦有素食提供,價錢由$168起。

可以先食沙律吧,款式頗多。

海鮮迷回本之選:青口及煙三文魚

亦有其他沙律可選擇~

螺肉及蝦肉沙律以小杯盛好,唔使自己夾!

主菜:大啡菇芝士牛油果蘆筍漢堡($168),可以食蛋奶的素食者可以試試。

大啡菇非常多汁,漢堡足料,另配有薯條,一定夠飽。

番紅花海鮮意大利燴飯($208),鮮黃色外表夠哂搶眼。

面層鋪滿海鮮,有蝦、青口、花甲等。花甲味道十分鮮甜,蝦肉爽口可惜欠缺鮮味。

意大利飯微硬,有口感。

鐵板香煎比目魚($228),有兩塊魚扒配上菇粒。

魚肉唔腥味道不俗,不過份量較少,不太抵食。

野玩燒烤拼盤($338),大大份食肉獸首選!

拼盤包括烤美國牛扒、羊架、春雞及意大利腸,另配有大蒜、蕃茄、紅蘿蔔及茄子。

羊扒用紅酒醃製,味道香濃,十分驚喜!其他肉類則不過不失,質素不差。

甜品吧有超過十款食品,除小糕點外,亦有鮮果消消滯。

相信女生及小朋友見到都會很高興~

重頭戲:梳乎厘即點即製,每份會上一塊,食完再點!任食只限星期一至三,其他日子加$58就食到~

梳乎厘班戟口感鬆軟,無論外表同味道都可媲美甜品專賣點!

價錢另收加一服務費,埋單最平$185就可以食勻主菜+任食沙律吧+任食甜品,相當抵食!與朋友聚會又有多個選擇~

野玩山店Something Wild

地址:灣仔軒尼詩道288號英皇集團中心1樓101-104號舖

電話:2997 5233

營業時間:星期一至五 11:30-00:00|星期六、日及公眾假期 10:00-00:00

歡迎你 like 我哋 U Food Facebook Page / U Food Instagram ,取得我哋更新更快嘅資訊!

【佐敦放題】佐敦新開燒肉放題 2.5小時任食多款和牛+Movenpick雪糕+海鮮
more