內文有兌換券!和民每日限量送熱辣辣北海道水牛芝士

好可愛!鴻福堂X布甸狗限量廚具精品系列登場

發佈時間: 2017.11.29
文: 肥貓
  • 1,000次
    分享

布甸狗的粉絲留意啦!鴻福堂將會推出布甸狗限量廚具精品系列,有煮食鍋、隔熱手套、陶瓷鍋、碗碟等等,款款都好可愛,在屋企用望住布甸狗就特別開心啦!在餐飲方面也有新搞作,推出有布甸狗的嘜頭的食品!

由12月1日起,分店會售賣有一款布甸狗日式魚蛋,金黃色的點心小食上印有布甸狗的嘜頭,幾得意!

魚蛋頗彈牙,配搭燒賣一份8粒,每份$15。

另外,鴻福堂近日也新增一款樽裝飲品選擇,這款粟米北海道奶露($28)的樽身同樣印上布甸狗的嘜頭,微甜,口感幼滑飽肚。

購買粟米北海道奶露,加$15更可以換購布甸狗軟杯蓋一個。

指定口味湯包亦換上布甸狗包裝,蟹皇南瓜素翅羮每包$36。限定食品數量有限,售完即止。

除此之外,鴻福堂更將於12月中起售賣布甸狗大頭奶皇包,每個$8。

位於九龍灣淘大商場內的分店,更會供應布甸狗甜蜜蜜雪糕布甸,每份$48。

限量廚具精品系列除了可以在屋企用之外,仲可以換餐盒連餐具、水樽出街用,有興趣的記得留意推出日期和換購方法啦!

可愛大頭煮食鍋連隔熱墊套裝,換購價: +$118/套 (價值$218)

好滋味陶瓷鍋(1.6L) ,換購價: +$118/個(價值$218)

密密食碗碟套裝,換購價: +$88/套(價值$188)

餐盒連餐具套裝,換購價: +$78/套(價值$178)

趁熱食焗盤連隔熱手套套裝,換購價: +$108/個(價值$208)

隨行保溫杯連索繩袋套裝,換購價:凡購買蟹皇南瓜素翅羹(附湯料)1包,即可加$78換購 (價值$178)

第一浪推廣由2017年12月1日至2018年3月31日,只要顧客憑3個印花,加指定金額就可以換購。
 
另外,鴻福堂的會員只需要增值及消費滿指定金額,再加錢就可以買到一套3款布甸狗旅行及收納袋。

歡迎你 like 我哋 U Food Facebook Page / U Food Instagram ,取得我哋更新更快嘅資訊!

內文有兌換券!和民每日限量送熱辣辣北海道水牛芝士
more