荃灣人氣海鮮檔2月底結業!$198自選5款海鮮/街坊不捨

發佈: 2024.02.27
文: 黎穎琛

荃灣人氣海鮮檔「蕾姐海鮮」開業3年半,一直以性價比的價錢出售海鮮,早前於Facebook宣布將於2月29日結業,消息一出,不少荃灣街坊大感不捨可惜,有網民指只會購買蕾姐的海鮮,亦祝福蕾姐一切順利、平安愉快。

同場加映:U Food【開箱速遞】最新影片!

荃灣人氣海鮮檔「蕾姐海鮮」早前於Facebook宣布將於2月29日結業,「蕾姐海鮮」開業3年半,一直以性價比的價錢出售海鮮,包括以$198抵價自選5款海鮮,更可免費送貨上門,受不少荃灣街坊歡迎。

結業消息一出,不少荃灣街坊大感不捨可惜,有網民指自己只會購買蕾姐的海鮮,「下,淨係買佢地啲海鮮」,亦有網民祝福蕾姐一切順利、感謝蕾姐疫情期間幫忙,「祝你一切順順利利,平安愉快」、「祝平安順利,每次打親邊爐都幫襯蕾姐」、「多謝你係疫情時入唔到街市有蕾姐可以買到海鮮,苦中一點甜,畢生銘記」。

來源:蕾姐海鮮荃民為食+消費群組

↓【限時搶⚡】Kilo Calo慢煮即食雞胸套裝!↓

↓ 雞胸經低溫慢煮烹調!/ 提供研製多時的獨特口味!↓


↓【限時搶⚡】Louiscocoa鳳梨啤酒口味可可即沖營養代餐奶昔!↓

↓ 首創含微量酒精代餐 / 嚴選高級可可粉 / 加水即沖即飲!↓

more