筲箕灣低調高手大街小食插旗將軍澳+銅鑼灣 發哥都幫襯!即製雞蛋仔/格仔餅

發佈: 2024.04.25
文: 黃詠恩

在筲箕灣東大街打響名堂的「低調高手大街小食」繼進駐銅鑼灣後,在將軍澳新開第三間分店!低調高手大街小食雞蛋仔、格仔餅深受街坊歡迎,連發哥、謝霆鋒都幫襯過~吃貨除了去東大街外,以後去將軍澳或銅鑼灣掃街都食到低調高手大街小食的即製雞蛋仔、格仔餅啦!

👇 將軍澳低調高手大街小食新店詳情:

👇 銅鑼灣低調高手大街小食新店詳情:

同場加映:【簡易廚房】最新影片

👇 低調高手大街小食Menu:

低調高手大街小食是不少人去筲箕灣東大街掃街必食的小店,開業15年來一直人氣高企,現在去將軍澳銅鑼灣都能食到啦!將軍澳低調高手大街小食新店位於寶琳新都城UNY超市,而銅鑼灣低調高手大街小食分店鄰近維園和中央圖書館,跟筲箕灣東大街店一樣供應即叫即製的雞蛋仔格仔餅,熱辣辣外脆內軟,過往都有不少明星光顧支持,包括周潤發(發哥)、陳奕迅(Eason)、謝霆鋒等。

低調高手大街小食

將軍澳店
地址:將軍澳寶琳新都城中心2期UG036(UNY將軍澳店內TKO016號舖)
營業時間:11:30am - 8pm
*逢星期四休息

銅鑼灣店
地址:銅鑼灣信德街1-7號A號舖(營多超市內)
營業時間:11am - 7:30pm
*逢星期一休息

筲箕灣店
地址:筲箕灣筲箕灣東大街76A號地下B3號舖
營業時間:1pm - 9pm
WhatsApp外賣自取:5592 4100

圖片來源:FB@低調高手大街小食

↓【出Post賺現金賞】《社群》助您發展創作者事業↓

↓透過發佈帖文賺取收入!立即參加!↓


↓【限時搶⚡】Louiscocoa鳳梨啤酒口味可可即沖營養代餐奶昔!↓

↓ 首創含微量酒精代餐 / 嚴選高級可可粉 / 加水即沖即飲!↓

more