熱愛優質生活

期間限定!PizzaExpress飲品配對特色菜單

文: 肥貓
2018.03.12

日日返工開會,工作像永遠做不完,容易令人心情低落,無晒胃口!幸好有PizzaExpress推出的人氣火箭菜帕爾瑪火腿薄餅,配上於香港優先發行的全新Magners Juicy Apple蘋果酒及清爽的Mac's Great White天然釀造手工啤酒,令胃口與心情都重新振作!

於三月九日起,海運大廈的PizzaExpress更為大家帶來驚喜,引入全港首部意大利Dominioni多功能意粉機,即製新鮮意粉、螺絲粉及寬條麵等,麵粉香突出,麵質口感更彈牙。於推廣期內惠顧任何意粉,更可免費升級至「新鮮意粉」呢*!Pasta控必到打卡啦!

Pizza Combo Set  $198

全新推出的Pizza套餐屬期間限定之作,向來極具人氣的火箭菜帕爾馬火腿薄餅強勢回歸,加配香軟焗麵包球一客,另配Magners Juicy Apple蘋果酒或Mac's Great White天然釀造手工啤酒,冰凍清爽凍飲遇上熱騰騰的香脆Pizza就是完美配搭。

來自愛爾蘭的全新Magners Juicy Apple蘋果酒於全線PizzaExpress期間限定供應,品牌於愛爾蘭擁有150畝自家果園,以蘋果原汁釀造,包括紅、綠兩種蘋果,難怪啖啖清甜蘋果香,味道天然,一試愛上。

Page 1 of 2

歡迎你 like 我哋 U Food Facebook Page / U Food Instagram ,取得我哋更新更快嘅資訊!

more