熱愛優質生活

6月尖沙咀魔法少女市集 美少女戰士+小櫻Cup Cake好可愛

文: 一粒費米
2018.06.13

喜歡美少女戰士及百變小櫻的朋友要留意啦!尖沙咀即將有魔法少女市集舉行,圍繞多套日本少女動漫為主題,美少女戰士、百變小櫻、婚紗小天使、小魔女DoReMi、我係小忌廉、飛天少女豬事丁、不思議遊戲等都有,可以搵到不同的玩具和周邊精品。同場仲有多款玩具展出,可以同欣賞一眾同好的珍藏展品。餐廳仲配合市集和展覽,特別寄賣以美少女戰士及小櫻造型為主題的同人Cup Cake,只係期間限定有售,仲要預訂先有得食,想食記得把握機會!

在6月16日至18日期間,會舉行魔法少女市集,可以搵到不同漫畫的少女風玩具。即刻搶先睇睇小編推介:

小櫻、小狼公仔

基路仔公仔及手錶

Page 1 of 15

歡迎你 like 我哋 U Food Facebook Page / U Food Instagram ,取得我哋更新更快嘅資訊!

more