美國Baileys推出全新迷你包裝 可愛方便拎出街飲都得!

發佈: 2019.07.26
文: YY

鍾意Baileys的朋友留意喇!原來Baileys百利甜酒除了不同口味外,還有不同包裝。最近美國Baileys Irish Cream就推出了全新迷你包裝,平時Baileys大大支,只可以放於家中慢慢品嚐,有了這款可愛迷你版就可以隨時袋出街飲啦~

Baileys除了原味外,還有海鹽焦糖、特濃咖啡口味,外國亦有期間限定的Pumpkin Spice(南瓜香料)及新推出的士多啤梨口味!

最近美國Baileys Irish Cream就推出全新100毫升造型,迷你版造型可愛,帶出街飲又夠哂方便,於美國大型超市有售,$9美金(約港幣$70)一套,一套3支,平均每支港幣$24,唔知香港幾時先有呢?

Baileys Minis

價錢:$9/3支

購買地點:美國超市Walmart

 

圖片來源:WalmartBaileys

【Baileys】美國Baileys推出全新迷你包裝 可愛方便拎出街飲都得!

↓【送機票✈️】分享旅行靚相 贏免費機票↓

↓ 請您免費飛轉日/韓/泰!↓


↓【限時搶⚡】Louiscocoa鳳梨啤酒口味可可即沖營養代餐奶昔!↓

↓ 首創含微量酒精代餐 / 嚴選高級可可粉 / 加水即沖即飲!↓

more