南記粉麵8月推出全新菜單產品 招牌春卷有望成Shake Shake春卷?

發佈: 2019.07.31
文: JAN

香港仔南記粉麵的米線、河粉系列深受不少人喜歡,其中相信大家每次都會點它們的招牌春卷,最近南記就在Facebook專頁發出貼文,指出8月會推出新品Shake Shake系列,真的十分期待呢!

南記就在Facebook專頁發文,指出8月1日(明天)起會正式推出全新Shake Shake系列,同時又上載了一段短片,片中招牌春卷和河粉公仔各自拿上Shake Shake袋,難道全新產品就是Shake Shake招牌春卷?大家真是要密切期待啦!

【南記粉麵】南記粉麵8月推出全新菜單產品  招牌春卷有望成Shake Shake春卷?

資料來源:FB@南記粉麵

↓【免費送🎁】微熱山丘全新造型香蕉窩夫餅乾禮盒100盒!↓

↓ 進駐香港十週年大贈送│送埋香港獨家限量版布袋~↓


↓【限時搶⚡】Louiscocoa鳳梨啤酒口味可可即沖營養代餐奶昔!↓

↓ 首創含微量酒精代餐 / 嚴選高級可可粉 / 加水即沖即飲!↓

more