【金鐘美食】葡萄牙葡撻專門店Coffee & Nata登陸香港 尖沙咀/金鐘賣正宗葡撻

葡萄牙葡撻專門店Coffee & Nata登陸香港 尖沙咀/金鐘賣正宗葡撻

發佈: 2021.05.23
文: Amber Li

葡萄牙過江龍葡撻專門店Coffee & Nata最近登陸香港,於金鐘開設首間海外分店,更同步在多個地方開設pop-up店,供應4款口味葡撻,另外更有多款甜品及鹹點,鍾意食葡撻的朋友可以試試這間葡萄牙直送的正宗葡撻!

Coffee & Nata在葡萄牙有15間分店,採用葡萄牙傳統葡撻配方,外酥內軟。最近Coffee & Nata登陸香港,於金鐘開設首間海外分店,另外更同時在尖沙咀海港城、美麗華及愉景灣開設期間限定店,品牌亦計劃在聖誕前開設約20間香港分店。

香港店暫時供應4款口味葡撻,除了葡撻外,還有供應傳統葡萄牙甜品—K-JADA吉士撻,外脆內餡帶點煙韌口感,按下圖睇口味選擇:

另外店舖還有提供其他甜品及鹹點,按下圖睇款式:

Coffee & Nata提供網上訂購服務,可選送貨或門市自取,有興趣的朋友可到官方網站訂購。

Coffee & Nata

地址:金鐘Lab Concept金鐘廊1樓

營業時間:早上11時至晚上7時

網店:COFFEE & NATA HK

 

購買前請留意各網店或平台之條款及細則,並須自行承擔網購風險。

圖片來源:FB@Coffee & Nata

↓ 立即入App參加遊戲 ↓

↓ 贏走醇滑嘉士伯24罐! ↓


↓Le Creuset萬聖節限定版set↓

↓立即入App免費贏走啦~↓

more