【大圍美食】紅磡人氣外賣爆餡漢堡外賣店進駐大圍 足料海膽吉列蠔漢堡/自選配料/黑松露薯條

紅磡人氣外賣爆餡漢堡外賣店Nomad Burger進駐大圍 足料海膽吉列蠔漢堡/自選配料/黑松露薯條

發佈: 2021.05.24
文: Amber Li

紅磡人氣漢堡包店Nomad Burger提供自由配搭漢堡,更不是推出期間限定漢堡,如海膽吉列蠔、龍蝦安格斯。最近小店於大圍開設第二間分店,以後大圍的街坊有多個美食選擇喇!

Nomad Burger去年中在紅磡開業,主打外賣漢堡,在區內頗有名氣。小店提供不同款式的漢堡,客人可以自由配搭餡料和醬料。除了漢堡外,餐廳亦提供不同小食,如黑松露蛋黃醬薯條及雞翼。

Nomad更會不時推出期間限定漢堡,如波士頓龍蝦安格斯、海膽吉列蠔、原隻珍寶帆立貝等,每款都十分足料。

最近Nomad Burger就宣布於大圍開設分店,新店選址海福商場E for Egg舊舖位,大圍街坊記得去試喇!

Nomad Burger

黃埔店
地址:紅磡德民街29號德民大廈地下F3號舖
營業時間:中午12時至晚上9時

大圍新店
地址:大圍積運街2-8號海福商場地下2號舖
營業時間:中午12時至晚上9時

↓每月2號、12號及22號雙倍U Fun日!↓

↓齊齊捕捉雙倍彩蛋!儲U Fun換現金券↓


U Lifestyle App限時搶!逢星期三3PM大派現金券!

↓↓ 約定您入App搶 ↓↓

more