海邊走走中環Pop-up店新出士多啤梨莓果蛋卷 加入酸甜草莓粒+蔓越莓

發佈: 2021.05.26
文: 黃詠恩

台灣手信品牌「海邊走走」在中環ifc(香港國際金融中心)開設跟SHOPLINE 聯乘的期間限定Pop-up 店,大家可率先預購新品「激厚莓果蛋捲」,之後6月初在門市都能買到~新出的士多啤梨蛋卷捲入草莓粒和蔓越莓,酸酸甜甜。現在除了網購外,還可去實體店掃貨啦!

激厚莓果蛋捲 ($100)
5倍厚身香脆的蛋卷內餡加入新鮮小紅莓和士多啤梨果肉粒,帶酸甜莓香香。

POWERED BY SHOPLINE 海邊走走限時實體店

地址:中環香港站預辦登機大堂 G/F HOK 51 舖(香港站E出口上扶手電梯)
營業時間:星期一至日 11am - 8:30pm
期間限定:2021年5月18日 - 2021年6月27日
網上訂購:SHOPLINE

* 購買前請留意網店或相關平台之條款及細則,並須自行承擔網購風險.,一切以相關平台公佈的最新價錢為準。

睇埋IG網店焦糖布丁燒:

圖片來源:海邊走走

↓【限時搶⚡】日清盈優青汁套裝!↓

↓ 日本製造 / 清爽蘋果味、濃厚白桃味 / 有助維持腸道及皮膚健康!


↓【限時搶⚡】Louiscocoa鳳梨啤酒口味可可即沖營養代餐奶昔!↓

↓ 首創含微量酒精代餐 / 嚴選高級可可粉 / 加水即沖即飲!↓

more