自助餐新增 KitKat 甜品區 玩夾公仔機贏免費餐券

發佈: 2021.08.26
文: U Magazine

text│TY

The Place 的自助餐一向好有人氣,近日與朱古力品牌 KitKat 合作,加設甜品專區,全日供應用 KitKat 創作的精緻甜品,像夾有軟心朱古力的馬卡龍、內藏有鬆脆威化的綠茶朱古力芒果卷蛋、有品牌粒粒朱古力的黑朱古力咖啡撻及柚子綠茶白朱古力慕絲蛋糕等,每款都有 KitKat,朱古力迷定必不會失望。場內更設有夾公仔機,每兩位客人可獲銀幣一個,有機會夾得自助餐折扣券、KitKat 朱古力等獎品,大獎是免費自助晚餐券,有得玩之餘仲有着數!

自助餐其他美食也豐富,凍盤海鮮有即開生蠔、爆多膏的麵包蟹、手掌般大的虎蝦等,新鮮度不俗。Live station 仲有即煎鵝肝、即切片皮鴨,熱盤則有滋補燉湯、美國頂級肉眼扒、燒羊架、德國鹹豬手、芝士扇貝、海南雞飯等。

The Place
地址:旺角上海街 555 號香港康得思酒店 L 樓層
電話:3552 3200
自助晚餐時間:星期一至四 6:30pm - 9:45pm,星期五至日 6pm - 8:30pm、9pm - 11:45pm
備註:KitKat 甜品區限定至 10 月 3 日

↓【限時搶⚡】日清盈優青汁套裝!↓

↓ 日本製造 / 清爽蘋果味、濃厚白桃味 / 有助維持腸道及皮膚健康!


↓【限時搶⚡】Louiscocoa鳳梨啤酒口味可可即沖營養代餐奶昔!↓

↓ 首創含微量酒精代餐 / 嚴選高級可可粉 / 加水即沖即飲!↓

more