雲呢拿可樂回歸香港!便利店12月正式發售

發佈: 2019.12.19
文: 李欣怡

各位鍾意飲可樂的朋友要注意喇!最近香港重現經典人氣雲呢拿可樂,換上新包裝,由日本直送,7-11便利店就買得到,想回味一下兒時回憶的朋友記得去附近便利店搵下呢款新的雲呢拿味可口可樂啦~

相信唔少港人都飲過雲呢拿可樂,不過由唔知幾時開始呢款雲呢拿可樂就開始淡出香港市場,直到早幾年才再出現於某些超市,不過去年又再消失,不少網民都問「仲有邊度買得到?」

最近7-Eleven就引入新款枝裝可口可樂雲呢拿味汽水($15),由日本直送,大家終於可以回憶一下兒時味道!除了雲呢拿可樂外,另外亦有Hershey's熱朱古力($12.5)及Swiss Miss熱朱古力配棉花糖($12.5)。

雲呢拿可樂

價錢:$15

銷售點:各大7-11便利店有售

發售日期:2019年12月23日起正式發售,現已陸續到舖

↓【限時搶⚡】日清盈優青汁套裝!↓

↓ 日本製造 / 清爽蘋果味、濃厚白桃味 / 有助維持腸道及皮膚健康!


↓【限時搶⚡】Louiscocoa鳳梨啤酒口味可可即沖營養代餐奶昔!↓

↓ 首創含微量酒精代餐 / 嚴選高級可可粉 / 加水即沖即飲!↓

more