【賀年禮盒2021】陳凱琳Grace聯乘Baked Indulgence推農曆新年曲奇禮盒 開心果紅寶石/芋頭班蘭咖央/柚子/四季春黑朱古力

陳凱琳Grace聯乘Baked Indulgence推農曆新年曲奇禮盒 開心果紅寶石/芋頭班蘭咖央/柚子/四季春黑朱古力

發佈: 2021.02.05
文: Amber Li

新年不想再買超市的罐裝牛油曲奇送禮?不妨考慮一下訂購網店的軟曲奇禮盒!Baked Indulgence最近與陳凱琳合作推出限量賀年禮盒,禮盒內的曲奇更是由Grace親自研發口味,夠哂特別!

美式曲奇專門店Baked Indulgence經常推出不同特色口味曲奇,今個新年特別聯乘藝人陳凱琳Grace,推出限量賀年曲奇禮盒。

禮盒的4款曲奇均由Grace親自研發,用上多款港人最愛的食材,每款都超吸引!按下圖睇有咩口味:

另外禮盒還有經典及紅絲絨迷你曲奇、覆盆子脆脆及、雜錦果仁,想買來送禮的朋友記得快點訂購喇!

Baked Indulgence x Grace Chan賀年禮盒

價錢
有果仁版:$498/盒;$880/2盒
無果仁版:$586/盒;$1038/2盒 (果仁以覆盆子脆脆取代)

網上訂購:Baked Indulgence

快閃店地址:中環金融街8號國際金融中心商場一樓LA2 (至2月23日)

迷你兵團限定版三文治機

↓↓輕鬆烤出不同Minions圖樣↓↓


【神徒福利】教主Anson Lo快問快答大爆料!

↓即睇免費獨家足本專訪↓

more