日本Mos burger新搞作推出袋裝薯條! 經典照燒漢堡口味香脆薯條

發佈: 2021.08.13
文: 陸嘉敏

漢堡迷留意啦~日本連鎖快餐店Mos burger最近有新搞作,將大受歡迎的經典照燒醬漢堡製成零食,薯條不但香脆可口,更還原了照燒漢堡的味道,食落啖啖濃郁照燒醬和蛋黃醬的味道,令人有種錯覺,究竟是食漢堡還是薯條?現於網購平台就買到這款日本直送零食,大家又有冇興趣試試呢?

酥脆薯條重現了照燒漢堡的味道,醬汁的甜味和蛋黃醬的酸度都一模一樣。 濃郁味道的秘製照燒醬和蛋黃醬的味道十分相配!

Mos burger 袋裝薯條 - 照燒醬漢堡風味 (50g)

價錢:$25

購買網站:按此

 

提提大家,購買前請留意各網店或平台之條款及細則,並須自行承擔網購風險。

來源:遊牧雜貨

 

↓【限時搶⚡】Louiscocoa鳳梨啤酒口味可可即沖營養代餐奶昔!↓

↓ 首創含微量酒精代餐 / 嚴選高級可可粉 / 加水即沖即飲!↓


↓【出Post賺現金賞】《社群》助您發展創作者事業↓

↓透過發佈帖文賺取收入!立即參加!↓

more